Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2018 03:19:44

uvgyvd@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-03-2018
Messages: 2

Adidas Superstar Nederland

http://www.shanher.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/d/dd149.jpg

De Primeknit-constructie van de Adidas Superstar Nederland
krijgt deze zomer een levendige upgrade met het "Multicolor" -pakket. Het populaire regenboogkleurenassortiment wordt toegepast op het geweven bovenwerk van het iconische silhouet, te zien in uw keuze uit zwarte, witte of grijze basiskleuren. Elk kleurrijk geweven bovenwerk wordt aangevuld met een leren voering voor een eersteklas uiterlijk. De Superstar Primeknit "Multicolor" -verpakking, die voor $ 130 per stuk wordt verkocht, arriveert op 1 juli in de fijnere adidas Originals-winkels.

De Adidas Superstar Opruiming zet zijn recente opmars voort met deze premium-editie speciaal voor vrouwen. De iconische witte en zwarte colorway met de logo's van de tong van goudfolie behoudt deze Superstar-onderdelen met traditie van hun, met een premium bovenwerk van nubuck en een gesneden snakeskin-motief voor een natuurlijke uitstraling. De witte basis wordt geaccentueerd met premium zwart leer op de gebruikelijke plaatsen terwijl wit leer het interieur bekleedt. De Superstar 80s "Snakeskin" voor dames is nu verkrijgbaar bij bepaalde adidas Originals-winkels.

Altijd het meest prominente kenmerk van de iconische Adidas Superstar Goedkoop, er zal zeker geen schelpenteen ontbreken in deze nieuwste "Metal Toe" -versie. De premium dameseditie van de Superstar heeft een volledig zwart bovenwerk van nubuck dat een serieus contrast oplevert voor de schofteen, gemaakt van een levendige iriserende metal voor een gewaagde en stijlvolle look die het klassieke silhouet er allesbehalve traditioneel laat uitzien. Lady Superstar-fans kunnen nu de iriserende tinten colorway vinden bij Europese winkels, en binnenkort hier in de VS.

De Adidas Superstar Online Kopen krijgt een vreemde nieuwe remodel, en nee, we hebben het niet alleen over de Primeknit-upper. We hebben de constructie van Primeknit al eerder gezien op de Superstars, maar vinden deze nooit leuk met wat lijkt op opzettelijk kromgetrokken proporties en een voorwaarts bewegend silhouet. Inspecteer de foto's van deze intrigerende nieuwe kijk op de beroemde schaaphellen-sneaker en als je het leuk vindt wat je ziet, kijk dan of deze volgende generatie van de Superstar binnenkort bij bepaalde adidas Originals-winkels arriveert.

De Adidas Superstar Kopengebouwd in Primeknit wordt kouder dan ooit met deze nieuwste colorway in "Frozen Green". We weten niet zeker of de persoon die de tint heeft genoemd kleurenblind is of wat, omdat deze duidelijk een ijzig lichtblauw zijn en niet groen. Hoe dan ook, de ijskoude look van de Superstar Primeknit die klaar is om de hele zomer koel te blijven, is nu verkrijgbaar bij bepaalde Adidas Originals-winkels over de hele wereld.

Hors ligne

 

Pied de page des forums