Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-04-2018 07:32:09

ericuusc@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-04-2018
Messages: 3

Nike Internationalist Danmark 2018

http://www.drudore.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/a/la1484.jpg

Fra en halvglemte Nike-løbesko fra begyndelsen af ​​1980'erne til en grundpille i Nike Sportswear-kataloget, er internationalisten tilbage igen i år. Denne gang bliver det et af sit mest iøjnefaldende udseende endnu, med en elektrisk orange tone til dens nylon, mesh og ruskind øverst. Toning det ned bare en smule mørke grå accenter fuldføre det klassiske to-tone udseende. Du kan hurtigt finde den 'Electric Orange' Nike Internationalist Danmark 2018 hos udvalgte NSW-forhandlere.

Den nogensinde nuværende Nike Internationalist Købe vender tilbage i en ret falsk æstetisk takket være hø og mørk grå. Den klassiske 1987 løbende silhuet har været en hæfteklammer i Swoosh livsstil afdeling, som her ses vi den klassiske nylon konstruktion accentueret af åndbar mesh forfoot og ruskind paneler til en premium tage. Tag parret fra NYCs egen KITH i dag.

Popping op igen og igen for mænd ad dame begge de sidste par år, synes Nike Internationalist Billig at være en model her i Nike Sportswear kataloget hver sæson nu. Internationalisten får nu en anden vintage med en bestemt vintageføde. Konstrueret med en fuld suede øvre, den klassiske Nike løbe silhuet går til en antracit nuance med NSWs sædvanlige vintage behandling med detaljer i hvidhvide accenter, nylon tunge og orange-Swooshed logoer. Hvis du er internationalistiske fans, søger du Nike Sportswear-forhandlere.

Vintage-stilen hos Nike Internationalist DK er et nyt helt nyt look til foråret med denne version, der har en unik halv og halv farveway eller Artisan Teal og Clear Gray. Farvebanen er moderne, men materialerne er traditionelle med en ruskind og meshkonstruktion til blågrøn og grå øvre, som også er accenteret med mørk russet og sort. Denne Nike Womens Internationalist er nu Nike Sportswear-forhandlere globalt.

Nike Internationalist Udsalg fortsætter sit stabile tempo som en af ​​de foretrukne vintage Nike løbere på markedet med et nyt look i Blue Graphite. Den afdæmpede og klassiske udgave af 1980-løberen har en blågrå suede, nylon og mesh øvre accenteret med sort og hvid til et overordnet simpelt, men meget effektivt og alsidigt udseende. Nike Internationalist "Blue Graphite" er nu tilgængelig hos europæiske Nike Sportswear-leverandører, og kan forventes i USA snart.

Hors ligne

 

Pied de page des forums