Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-04-2018 09:09:46

Ernest@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-04-2018
Messages: 3

Nike Air Max 95 Billig

http://www.judysime.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/3/538416100.jpg

Dave White forkjærlighet forNike Air Max 95 Billig joggesko er godt dokumentert gjennom hans utrolige malerier som fanger elegant design og prangende farge-av noen av Nike mest ikoniske utgivelser. Del pop-art, fest-sneakerhead hyllest til hans personlige grader, Dave Whites kunstverk tok av og til og med landet ham samarbeid med Swoosh-årene nedover veien. I dag får vi en kort forhåndsvisning av hans siste innsats - Dave White Nike Air Max 95 No-Sew.

Nike Air Max 95 Nettbutikk No-sy så utallige utgivelser i 2014, som den moderne oppdatering til Sergio Lozano ikoniske skapelse ditched sydde-on side panel bølger for en ny sømløs Tape konstruksjon for en lett tur. Det moderne twistet er tillatt for den vavy æstetiske å være, men jeg er helt ny form. Nå er Dave White Nike Air Max 95 her for å vri en av de mindre heraldede versjonene av Air Max 95 i sitt eget kunstverk inspirert av kaniner på landsbygda.

Oppfølging en nærmere titt på Nike Air Huarache fra "Ale Brown" pakke forrige uke, nå vil vi komme tett og personlig med Air Max 95. Med de samme fargene i hvitt og marineblå med "Ale Brown" aksenter og riktig et blink av lysrosa, er Nike Air Max 95 Lavest Pris utstyrt med en premium konstruksjon i lerret med Ale Brown-detaljene som kommer i form av skinnpanel på grunn og tå på øvre. Sprekk åpne et par av dine egne "Ale Brown" Air Max 95's nå for å velge Nike Sportswear-forhandlere som Packer Shoes.

Den tidløseNike Air Max 95 Beste Pris er tilbake med en ny "Neon" som ser perfekt ut for enhver anledning. Det faretruende tonale grått og sort sett på dette paret er avbrutt med en enkel vridning av sitrongult i miniatyr Swoosh varemerke på hælen, blonder, og yttersålen. Sjekk ut mer av den nyeste Air Max 95-utgivelsen etter pausen, og vet at løpende spesialister om JD Sports har det eksklusive på dette paret, så hodet der for å hente størrelsen din i dag.

Den "Heritage Pack" består av menns og kvinners parene i farge-kjente til langvarige fans av Air Max linjen Spesielt Nike Air Max 95 KjøpMenn blir behandlet på et par i hvitt og grått med "Neon" aksenter, mens kvinnenes runner is henrettet i en "Grape" scheme.Nike feirer etableringen av Nike ACG tråd med utgivelsen av Nike Air Max 95 "Bål Pack". Den sneaker er inspirert av et bål Samtale mellom Tinker Hatfield, Dan Wieden og David Kennedy og har en blanding av mørk cayenne, sort, rust faktor, solar orange, laser appelsin og cognac med detaljer som link tilbake til camping tur som inkluderer en woodgrain print og marshmallow-inspirerte flekker

Hors ligne

 

Pied de page des forums